Cégbemutató

Köszöntjük a MONA-TAX Könyvelőiroda Bt. honlapján.

Cégünk 2005-ben alakult belföldi magánszemély tulajdonosokkal.

Vállalkozásunk könyvviteli, számviteli szolgáltatást is végez. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres könyvelést, a bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartásokat az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.

Munkánk során igen sokféle vállalkozási és működési formával dolgoztunk és dolgozunk, az egyéni vállalkozók és társadalmi szervezeteken át a társas vállalkozások sokszínű megjelenési formájáig.

Ennek megfelelően vállaljuk vállalkozása könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását, illetve adóhatóság előtti képviseletet.

Vállalkozások gazdaságosságának kialakításában, adó optimalizálásban, tevékenyen részt veszünk a hatályos törvények és rendeletek betartása mellett.

Társaságunkkal szembeni elvárás a precizitás, a megbízhatóság, az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkát illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat.

Könyvelőirodánk bővülő ügyfélkörét, elégedett ügyfeleink ajánlásának köszönheti.

Kérdéseire, problémáira azonnal, illetve nagyon hamar választ adunk.

KÖNYVELÉS, ADÓTANÓCSADÁS NEM PÉNZKIDOBÁS!

Megbízható felkészült könyvelő a legjobb befektetés, használja ki Ön is a lehetőséget és kérjen tőlünk ajánlatot.

Aktuális

2013 változások

2012.11.08

Kedves Ügyfeleim!

A 2013 évre vonatkozó változásokra szeretném felhívni a figyelmet.
Akit valamelyik törvény részletesebben érdekel, szívesen állok rendelkezésre, illetve a kisadózók és kisvállalati adókkal kapcsolatban személyre szabottan kalkulálhatunk. Ha valamelyik adózási formába szeretnénk, bejelentkezni azt decemberben meg kell tennünk.

Kisvállalkozói adó:
Alanya lehet: egyéni vállalkozó, egyéni cég, betéti társaság, közkereseti társaság
Nem választhatják ezt az adózási formát az alábbi tevékenységi kört folytató vállalkozások:

Tovább

2012 változások

2011.12.30

Tisztelt Ügyfeleink!

Mint minden évben most is szeretném tájékoztatni a 2012 évi változásokról.

Emelkedik a pénztárlimit
2012. január 1-től az összes árbevétel 10 %- ára változik (az eddigi 2 %- ról) a készpénz napi záró állományának naptári hónaponként számított napi átlaga.
Tehát már csak az 5 milló árbevétel alattiakra vonatkozik az 500 e Ft-os limit.
A pénzkezelési szabályzatokat kiegészítjük a fenti módosítással.

Tovább

Helyi iparűzési adó

2010.06.29

TÁJÉKOZTATÓ a helyi iparűzési adóra vonatkozó hatáskörök önkormányzati adóhatósághoz történő visszaadásával kapcsolatban.

Tovább

2010 év változásai

2009.12.28

Tisztelt Ügyfeleink!

 Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül szeretném felhívni figyelmüket a 2010 évi változásokra.

 Általános információk:

-          A minimálbér összege 73.500 Ft lesz.

Tovább

© 2013-2018 Mona-Tax Bt. | Impresszum